Lepeltje Lepeltje
Lepeltje Lepeltje

Organisator

Lepeltje Lepeltje
Website
https://lepeltje-lepeltje.com/dordrecht/

Locatie

Weizigtpark
Categorie

Datum

vrijdag 27 mei 2022

Tijd

12:00 - 00:00

Lepeltje Lepeltje

Vier dagen lang genieten van bijzondere gerechten, live muziek en DJ’s doe je uiteraard in het Weizigtpark.

Lepeltje Lepeltje is een gratis toegankelijk evenement. Wanneer jij je eerste drankje haalt, betaal je eenmalig een muntje voor de entreebeker.

Er wordt geen minimumleeftijd gehanteerd op Lepeltje Lepeltje. Neem vooral je kinderen mee; speciaal voor hen hebben we een gevarieerd programma samengesteld.

Lepeltje Lepeltje verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel wordt er naar legitimatie gevraagd.

STRUINEN EN SNUFFELEN

Wat is leuker dan in je vrije weekend snuffelen tussen curiosa en zelfgemaakte producten? Inderdaad, helemaal niets! Daarom strijkt de markt op alle dagen neer in het Weizigtpark om een breed aanbod in brocanten, eigenzinnige objecten, regionale vondsten en ambachtelijke producten aan te bieden.

Bied je curiosa, brocanten, zelfgemaakte producten, kunstwerken en streekspullen aan op de markt van Lepeltje Lepeltje Dordrecht! Wij selecteren de meest originele maaksels op schoonheid, humor, originaiteit, duurzaamheid, variatie en creativiteit. Breng je pronkkar of omgebouwde caravan naar het Weizigtpark in Dordrecht, of huur een kraam die wij voor je opbouwen!

MUZIEK LINE-UP BEKEND

Tijdens Lepeltje Lepeltje Eindhoven wordt je getrakteerd op de fijnste deuntjes en prikkelde tonen. Toffe live bands en DJ’s vullen het park overdag met sfeermuziek, in de avond wordt de feestvreugde aangezwengeld.

KOTERAVONTUUR

Terwijl jij geniet van ambachtelijke gerechten en spannende brouwsels kan het kroost op zaterdag en zondag hun ei kwijt bij het kinderprogramma. Bekijk hieronder het volledige kinderprogramma

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Scroll naar top